Cine poate sti ce era in sufletul lui Tim.Un amalgam de sentimente probabil.E trist si nemilos sa renunti la ceva ce devine parte din tine, doar ca uneori, obosit de lupta, incepi sa dai inapoi si intr-un final te dai batut.Nu cred ca in situatia lui Tim era cazul sacrificiului. E drept, sa te indragostesti de un copac nu e cea mai buna optiune, dar copacul acela poate sa devina parte integranta a noastra si atunci?Ei, atunci tinem strans de el pana la taiere...Tim ar mai fi putut sa astepte. E drept nu-l ajuta cu nimic, dar amana suferinta si mai ales ar fi putut gasi solutii.
Nu cred ca era necesara o solutie atat de drastica.Ar fi putut astepta...Si daca totusi singura lui varianta era aceea atunci ar fi trebuit sa se gandeasca la faptul ca mai sunt copaci singuratici si izolati de restul padurii, pe care mai mult ca sigur ii va gasi cand va fi timpul si ii va lasa cu la fel de multa tristete.
{un mic raspuns la mike's creation.still not a metaphore}
Paula

posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Well hello

Pai ba...deci cum sa va zic...asta e un Glob...da?...no pai aici scriem noi...ce vrem...n-o sa va intampin foarte siropos...pentru ca nu-s genu...nu suntEM genul...asa...deci aici gasesti tot felu de chestii...you can read...verifica si "Home" si "About us"...in rest ce sa zic...keep it up...si nu fa sex cu strainii...daca urmeaza sa ii cunosti ulterior...nu se pune...no...pa:))

Music

Just some music for our reader's ears:

    Admin Stuff

    Enter your username and password to enter your Blogger Dasboard



Recent Comments