Festivalul Luminii

Festivalul Luminii inseamna o modalitate de a opri timpul in loc, in ciuda agitatiei zilnice urbane, si de a face cetatenii din Alba sa contribuie, cu mic cu mare, la valorificarea timpului, a lucrurilor importante si a celor minore din viata, sau macar la o varianta extrem de originala de arta, relaxare si distractie.
Pe scurt azi (13 martie) la ora 7 va avea loc Festivalul in parcul Ciorilor (Custozza-Langa universitate). Au sa fie tot felul de activitati. Sunteti bine-veniti cu toti. Hai sa uitam de problemele mondene si sa ne bucuram de lucrurile marunte.

Mike

posted under |

2 comments:

jorjh said...

mitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mancuti sufletelul tau pasnic si jamaican loving :)) ce nu zaci ca ai blog sa iti dau commenturi nu numa` sa urlu dupa tine :))

Mike said...

:))...cine esti?...am vreo 2-3 banuieli :))

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Well hello

Pai ba...deci cum sa va zic...asta e un Glob...da?...no pai aici scriem noi...ce vrem...n-o sa va intampin foarte siropos...pentru ca nu-s genu...nu suntEM genul...asa...deci aici gasesti tot felu de chestii...you can read...verifica si "Home" si "About us"...in rest ce sa zic...keep it up...si nu fa sex cu strainii...daca urmeaza sa ii cunosti ulterior...nu se pune...no...pa:))

Music

Just some music for our reader's ears:

    Admin Stuff

    Enter your username and password to enter your Blogger Dasboard



Recent Comments