Opinion about feelings

Raluca Presecan,cu postul anterior (inainte de Jesus Cristosu' lu Mike), mi'a dat ideea sa scriu cate ceva.Nu stiu daca am inspiratie asa ca se poate sa fiu mai scurt decat as vrea.Yeah,ideologia mea privind relatiile de lunga durata la varsta adolescentei.
Iluziile si utopiile din creierul acestei varste te fac uneori sa ai un curaj nebun de a'ti impinge limitele imaginatiei pana la...da,chiar pana la Iisus. Insa, privind adevarul drept in fata,relatiile intre adolescenti sunt foarte pasionale,iar unele ajung la luni bune si chiar la an,de ce nu?Insa stau si ma intreb uneori "Why all of these if everything is ending in a way or another?".Da,de aceea spun "fuck him/her a few times and forget his/her name".Pentru ca e foarte greu sa continui o relatie,chiar si foarte lunga,dupa ce termini liceul,personajele principale cautandu'si o facultate si/sau un viitor mai bun.De aceea gandesc ca e mai bine sa ti iubirea pentru after studies and just have fun till then.
Asta e o simpla teorie.Dar teoria cade cand e vorba de practica,cum a observat si Raluca.It's not that easy when you start feeling something.Even maybe it's better the other way...nu e chiar asa de usor.Incepi sa inveti sa iubesti,si totodata sa suferi.Sa inveti sa faci compromisuri,sa gresesti,sa ierti si chiar sa inveti sa incerci sa fi mai bun pentru acel cineva.And you can't handle it.Pana la urma,prin ceea ce reprezint in acest moment imi contrazic propria teorie de mai sus. Si nu regret ca o fac! Da,iubesc! Daca simtiti ceva,ganditi daca e adevarat,ganditi daca e rentabil,and if it's ok...let it out.But always remember to keep your feet on the ground.
Probabil ca am avut ceva inspiratie (macar atat daca tot n'am chef de invatat la chimie).
Be yourself,even if others don't like it that much.
Ola...out.

posted under |

1 comments:

molnar said...

cel mai serios post de pe blog. bv ola.
le zici bine.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Well hello

Pai ba...deci cum sa va zic...asta e un Glob...da?...no pai aici scriem noi...ce vrem...n-o sa va intampin foarte siropos...pentru ca nu-s genu...nu suntEM genul...asa...deci aici gasesti tot felu de chestii...you can read...verifica si "Home" si "About us"...in rest ce sa zic...keep it up...si nu fa sex cu strainii...daca urmeaza sa ii cunosti ulterior...nu se pune...no...pa:))

Music

Just some music for our reader's ears:

    Admin Stuff

    Enter your username and password to enter your Blogger Dasboard



Recent Comments