Merisoarele Ciclopului

Si in sfar(c)it pun si eu mica noastra povestioara de pe tren, in drum spre Alba.

Sibiu

Zapada mancata de caine, lapte a dat merisoarelor ciclopului spanzurate de Iisus. Cuvantul cartofilor musca piure de varza mai presus de roata tractorului ros la Gay Fest. Cipsurile Iadului ling turloaiele camilei cu 3 tenii transpirate. Apoi, carnatul in picaj prin clisma a capitanului Ghiozdanimea Marii deschide geamul verde-caramiu de voma a ghiveciului cu un hamster care explodeaza cu sarmale si ejaculeaza capsuni cu zahar si alune apoi lesina.

Smardanul la clocitoare a impins intrarea in clopotnita incingand balega externata prin adoptie de Sf. Nascatoare spovedind medusa murata si se contopeste cu un cucuruz.Briosa hibrida a facut sex salbatic cu Edward levitand prin besini frecate si storcite de diaree evitand incarcerarea dupa acuzarea de Saliste, pula, si mustind o rata de duhoareaduhovniceasca s-a intoxicat cu adenostazin semi-digerat .

Usa evangheliei Sf. Patru care a fost lobotomizat, danseaza cu un tirbusor dezbracat sub masa scarpinandu-se la bilutele care au fost plimbate in N Poloniei dupa care au comandat de la KFC un snitel-o-sfarc cu sos vaginal si ciocolata alba totul intr-o vaca la cuptor.

Autori : Mita, Shorty, Ale, Chris, Polly, Knut, Ionela, Rares, Vivi, Mertza.


posted under |

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

Well hello

Pai ba...deci cum sa va zic...asta e un Glob...da?...no pai aici scriem noi...ce vrem...n-o sa va intampin foarte siropos...pentru ca nu-s genu...nu suntEM genul...asa...deci aici gasesti tot felu de chestii...you can read...verifica si "Home" si "About us"...in rest ce sa zic...keep it up...si nu fa sex cu strainii...daca urmeaza sa ii cunosti ulterior...nu se pune...no...pa:))

Music

Just some music for our reader's ears:

    Admin Stuff

    Enter your username and password to enter your Blogger Dasboard



Recent Comments